Home

Heuchemer wonen bestaat sinds 1953 en heeft een uitgebreid assortiment in zowel meubelen als woningtextiel. Onze toonkamers zijn 3000m2 groot en staan vol met eiken en moderne meubelen, in diverse kleuren, kersen in diverse stijlen. Tevens een aparte afdeling voor senioren meubels en slaapcomfort. Ook voor tapijt, gordijnen, parket, laminaat, zonwering, pluche tafelkleden, vinyl en advies bent u hier op het juiste adres.

"Ambiance" staat voor Rustiek klassiek. Een traditie in zowel vormgeving als gebruikte materiaalsoorten. Naast eiken zijn veel meubels vooral uitgevoerd in het populaire kersen. De Ambiance collectie biedt keuze voor elke stijl van smaak in rustiek klassiek. Variërend van licht romantisch tot en met een tikkeltje klassiek. Ook senioren zitcomfort krijgt binnen Ambiance ruim verdiende aandacht. Ideaal voor consumenten die een traditionele keuze graag maken in de geruststelling dat de prijs én de kwaliteit ook al jaren in orde zijn…."

Lid van "Centraal Branchevereniging Wonen"

Heuchemer wonen bestaat sinds 1953 in het Westland en heeft een uitgebreid assortiment in zowel meubelen als woningtextiel. Onze toonkamers zijn 3000m2 groot en staan vol met eiken en moderne meubelen, in diverse kleuren, materialen en stijlen. Tevens een aparte afdeling voor senioren meubels en slaapcomfort. Wij kunnen fauteuils op maat aanmeten en hebben een behoorlijke collectie senioren fauteuils op voorraad. Ook voor Farstrup kunt U bij ons terecht.Tevens hebben wij kleine eethoeken 80x80 of 90x90 die uitstekend passen bij de klein behuisden onder ons.Nieuw bij ons zijn linnenkasten op maat, iedere gewenste afmeting is mogelijk en schuine wanden hoeven geen probleem meer te zijn.De materialen voor dit concept varieerd van hout tot glas in een legio aan kleuren en dessins.Ook nieuw bij ons zijn de design hang wandsystemen van Pescarallo uit Italie die zeker aan zullen slaan bij de moderne consument.
Verder kunnen wij U een behoorlijke collectie in modern eiken of andere materialen laten zien. Daarin zijn veel opties qua kleuren en afwerkingen te verkrijgen. Kom gerust eens langs en overtuig U van de grote verscheidenheid aan stijlen, materialen en afwerkingen. Wij nemen de tijd en U kunt verzekerd zijn van een goed en persoonlijk advies.

Heuchemer Wonen staat voor modern tot klassiek. Een traditie in zowel vormgeving als gebruikte materiaalsoorten. Naast eiken zijn veel meubels vooral uitgevoerd in het populaire kersen. Onze collectie biedt keuze voor elke stijl van smaak in rustiek klassiek. Variërend van licht romantisch tot en met een tikkeltje klassiek. Ook senioren zitcomfort krijgt binnen onze collectie ruim verdiende aandacht. Ideaal voor consumenten die een traditionele keuze graag maken in de geruststelling dat de prijs én de kwaliteit ook al jaren in orde zijn…." Ook voor pluche tafelkleden, tapijt, laminaat, parket, gordijnen, en alle zonwering bent U bij ons aan het juiste adres.

Nieuw in de kollektie zijn openhaarden van Alfra. Deze branden op Alfratol en zijn reukloos, roetloos en zowel voor binnen als buiten te gebruiken. Zie op de website,de button: Meubelen/accesoires

Heuchemer Wonen BV
Mercuriusplein 2-10
2685 LP Poeldijk/ westland
Tel 0174-245608  
K.v.K. nr. 27233770

banneraanbieding

Openingstijden

  • Maandag gesloten
  • Di - Vr 9.00 uur - 17.30uur
    *wij houden pauze van 12:00 tot 13:00
  • Zaterdag 9.30 uur - 16.30 uur

Nieuws

Heuchemer Wonen Poeldijk Westland / Zuid Holland Opheffings uitverkoop.

Heuchemer wonen gaat stoppen wegens gebrek aan opvolging en gezondheids redenen.

Nu op alles wat in voorraad is korting , deze loopt van minimaal 25% tot 70%